Nieuws

Afsluitende centrale training bondsploeg

21 juni 2019
www.watervriendennederland.nl
Afgelopen zondag vond in het KNZB zwembad te Zeist de afsluitende centrale training plaats voor zowel de jeugdzwemmers alsook de masters.

Behalve de selectie die over een kleine twee weken af zal reizen naar de CSIT World Sports Games in Tortosa waren ook een aantal van de reservezwemmers aanwezig.
 

Na afloop van de training werden eerst de Arena kledingpakketten uitgedeeld, zodat alle zwemmers alvast een oranje en de begeleiders een zwarte polo aan konden doen voor op de groepsfoto's.
 

Tegelijkertijd met de kledingpakketten werden ook de extra gesponsorde items uitgedeeld. Mogelijk gemaakt door bijdragen door de firma's Hadricon uit Bakel en Baderie Alwako uit Valkenwaard, hebben we een bidon en een "arena fast swimbag" aan het sponsorpakket toe kunnen voegen die de zwemmers na afloop mogen houden. De bidon zullen we goed kunnen gebruiken in Spanje, met de te verwachten temperaturen moet er immers voldoende gedronken worden. En de "fast swimbag" komt onder andere goed van pas bij de openingsceremonie op dinsdag 2 juli.

Na het uitdelen van de sponsorpakketten en het maken van de groepsfoto's was er nog een presentatie waarin de laatste details over de reis en het toernooi werden getoond. Zoals het hotel waarin we verblijven (Hotel Tortosa Parc) en de kamerverdeling en de specifieke momenten waarop iedereen wordt verwacht in teamkleding te verschijnen en wanneer iedereen vrij staat in de eigen kledingkeuze.
 

En volgende tussenstop voor velen zal de finalewedstrijd van de WVNL Landelijke Zwemcompetitie op 30 juni a.s. in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion zijn. Dit belooft een unieke wedstrijd te worden, de Eindhovense Watervrienden doen er in ieder geval zeer goed hun best voor.

Een dag later is dan weer een echt bondsploegmoment: Op maandag 1 juli worden alle zwemmers en begeleiders om uiterlijk 10:00 verwacht in de hal van Eindhoven Airport. We vliegen dan om 12:50 met Transavia naar Barcelona. Dit zal ons eerste vertrek sinds een aantal jaren worden waar bondsfotograaf Jan Soek niet bij aanwezig zal zijn. We hopen dan ook dat er iemand foto's wil maken bij vertrek. Bij de centrale training hadden we in Astrid gelukkig al een goede vervanger gevonden.


 
Update, 31 maart 2020   Bij de NCS komen veel vragen binnen, daarom hebben we hieronder een lijst met veel van de… Lees meer
 
Naar aanleiding van de getroffen maatregelen werkt het personeel van het bondsbureau zo veel mogelijk thuis. Inmiddels hebben ook wij… Lees meer
 
www.watervriendennederland.nl
Update coronavirus en activiteiten NCS Maandag 23 maart Vandaag heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak… Lees meer
 
De CWZ heeft vanwege de situatie rondom het Corona virus besloten om de uiterste inschrijfdatum voor de Nederlandse… Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Watervrienden Nederland
Asterweg 125
1031 HM, Amsterdam
T:020 6363061
sec@watervriendennederland.nl
Terug naar boven